ROUTE 66

Next Generation

ACTIE: Bewust worden = tijd voor transformatie


Sponsoractie: Wake-up transformatie en duurzame bewustwording

Onze 7-daagse Actie WakeUp is een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn dat je leven voor altijd zal veranderen. Een unieke kans om lichaam, geest en ziel te reinigen en opnieuw te verbinden. Door deze intensieve detox leer je op een andere manier denken en naar je lichaam, geest en gezondheid te kijken. De ACTIE Wake-Up bevordert een ommezwaai en een transformatie van hoofd naar hart. Je maakt als het ware een nieuwe start, laat belastende denkpatronen en routinematig gedrag los en werkt aan jezelf. Na afloop krijg je een handleiding om krachtiger met emoties, gedachten en je lichaam om te gaan.

Natuur als leraar en eigen kracht: Leren van de Natuur en het Ontwikkelen van Innerlijke Kracht
Tijdens de WakeUp Essentie activiteit maken we enkel gebruik van natuurlijke producten, methoden, technieken en middelen om ons te leiden. We combineren oude aboriginal technieken en kennis vanuit de natuur- en kruidengeneeskunde met hulpmiddelen voor cognitieve herstructurering zoals dagelijkse mindfulness (MBCT), yoga en meditatietechnieken. We gebruiken verschillende oerklanken, muziek- en geluidsfrequenties voor diepe, innerlijke reset.
Met de sjamanistische drum ceremonies kun je jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau reinigen en genezen. Je maakt verbinding met de kracht van de natuurlijke elementen: ether, vuur, aarde, lucht en water. We beginnen bij de basis, ons lichaam, met aardings-, ademhalings- en lichaamswerk en gezonde ecologische/biodynamische voeding.

Aandacht en tijd voor jezelf
Het combineren van nieuwe kennis met oude methoden
Het verkrijgen van nieuwe kennis door het combineren van eeuwenoude methoden kan leiden tot diepgaande inzichten en een automatisch persoonlijk ontwikkelingsproces. Dit proces omvat zelfreflectie door natuurlijke leringen en elke deelnemer ervaart in elke groep een ander niveau van verbinding. Deze verbinding is voelbaar in het hart en stelt ons in staat om helderheid te verkrijgen en alles wat leeft te zien, voelen en horen. Na de eerste verbinding met onze ware kern, ontwikkelen verborgen krachten en talenten zich natuurlijk samen met de omgeving.

Bij ons geldt de stelregel ‘verander de wereld en begin bij jezelf’, we hebben niets aan verhalen maar alles aan de verandering van binnenuit. Pas dan verandert de wereld om ons heen. We kunnen het zelf veranderen, mits we ontdekken hoe we dit zelf kunnen doen.
Dit begint met ontgiften en ontdenken; met omkantelen in denken en doen. Kortom los laten en ontdekken welke ongekende krachten onderliggend wachten.

Ontgiften met ondersteuning van natuurlijke sapjes, smoothies, kruiden en stimulerende activiteiten leer je om vastgeroeste gewoonten te doorbreken. Je gaat gedragspatronen, houdingen en overtuigingen die je blokkeren in het dagelijks leven inzien en leert ze te veranderen, gezond te herstructureren. Door digitaal en fysiek te detoxen laat je gifstoffen los: de geest herformuleert negatieve gedachten en je ontwikkelt nieuwe positieve gewoontes en ander gedrag.

De helende kracht van detoxen
Simpel, Aards, Natuur krachtig. Aandachtsgerichte tools uit; mindfulness meditatietechnieken is een unieke, natuurlijke manier om helderheid, ontspanning en bewustzijn te brengen in onze diepste vragen. Eeuwenoude kennis, kruiden en technieken als deep frequency healing (sound healing) ontlasten ons van mentale en energetische blokkades die ons gestressed en algehele vermoeidheid veroorzaken.

Muziek- en geluidsfrequentie therapie
Oerklanken zoals sjamanistische geluiden en trillingen worden steeds vaker therapeutisch gebruikt om toegang te krijgen tot delen van ons bewustzijn en geheugen waar we doorgaans niet mee in verbinding kunnen komen. De lage frequentie trillingen en geluid resonanties van oude muziekinstrumenten, zang en klanken helpen om negatieve gedachtenpatronen en emoties los te weken. Hierdoor de-programmeer je deze oude gewoontes die je afhouden van wie je werkelijk bent. Je verbindt je weer met jezelf en je natuurlijke balans.

Diepe geluidsfrequentie therapie in de vorm van sjamanistische ceremonies is een vast element van onze Actie Wake Up en een natuurlijke reset. De helende werking is sterk en stelt je in staat om op alle niveaus te reinigen en te genezen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wake-up, doneer en transformeer!!
Ontwaken en het veranderen van onze perceptie is de sleutel tot transformatie naar een nieuw bewustzijn. Dit leidt tot ons vermogen om respectvol, in vrijheid, in welzijn en liefdevolle verbinding te leven. Een leven van binnenuit, vanuit eigen kracht.
Een ontwaakt bewustzijn is de essentie van zowel ons diepe zijn als de bron van onze geest. Ontwaken is bewust worden van onze ik: ego-delen, aangeleerde cognities, gewoonten en overtuigingen. Het is ook een verschuiving van ons weten en ons innerlijk kompas. Door zowel cognitief -in gedrag en bezinning- als lichamelijk te reinigen worden we in feite opnieuw geboren en komen we weer in verbinding met onze echte bron en ziel.

Aan het einde van de sponsoractie week zul je in staat zijn om:
- beter naar je intuïtie te luisteren
- je empathie en zelfbewustzijn te verbeteren
- nieuwe inzichten, compassie, bewustzijn en moed te verwerven
- te co-creëren en te bouwen aan nieuwe communities
- innerlijk wijzer te zijn en je talenten beter te benutten
- een nieuwe, evenwichtige en tolerante mindset te verwerven
- je leiderschapskwaliteiten en -capaciteiten verder te ontwikkelen
- gevoelens van angst, twijfel, depressie en stress sterk te verminderen
- je fysieke, mentale en spirituele gezondheid te verbeteren

Onze locaties

Onze Sponsoractie Wake-Up vindt plaats op natuurlijke locaties in Nederland en op Gran Canaria. Gran Canaria is een van de krachtigste elektromagnetische plaatsen ter wereld vanwege haar vulkanische bodem. De sterke energetische velden helpen je om sneller uit je hoofd en je tijdmatrix te komen. Het versterkt je geest en de nieuwe energie stimuleert het natuurlijke genezingsproces.

In Nederland vindt onze Sponsoractie Wake-Up plaats op schitterende locaties in de natuur, een perfecte omgeving voor ontspanning, heling, rust en bezinning. Wij werken samen met onder ander de WoHaLi in Twente, een prachtige plek.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn