ROUTE 66
Next Generation
 

Traject-Route 66 


Traject Route 66 is een intensief bewustmakingsprogramma ontworpen voor jongeren, verspreid over een periode van 66 dagen intern op Gran Canaria of online via E-Health te volgen. Het traject heeft tot doel een diepgaande en transformerende ervaring te bieden die jongeren in staat stelt zichzelf op verschillende niveaus te verkennen en te ontwikkelen.


Gedurende deze 66 dagen worden jongeren begeleid op een reis van zelfontdekking, bewustwording en persoonlijke groei. Ze zullen deelnemen aan diverse kernactiviteiten en oefeningen die zijn ontwikkeld om hen te helpen hun innerlijke kracht en talent verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke elementen, sport & spel, creativiteit en mindfulness om het proces van zelfbewustzijn te faciliteren.


Het programma is specifiek ontwikkeld om jongeren in staat te stellen hun eigen unieke pad naar eigen veerkracht en zingeving te bewandelen. Door middel van praktische ervaringen, natuurlijke kernactiviteiten, reflectie en begeleiding van ervaren mentoren, worden de deelnemers uitgedaagd om hun eigen overtuigingen en patronen te onderzoeken en te doorbreken.


De uitkomsten van Traject Route 66 kunnen zeer divers zijn, afhankelijk van de individuele reis van elke jongere. Sommigen zullen een dieper inzicht verwerven in hun doelen en passies, terwijl anderen meer innerlijke rust en balans zullen ervaren. Veel deelnemers zullen ook een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen en eigen kracht beleven, wat hen in staat stelt om met hernieuwde kracht en helderheid naar de toekomst te kijken. Lees hier enkele persoonlijke ervaringen. 


Al met al biedt Traject Route 66 jongeren een waardevolle en unieke kans om hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten, en om met een vernieuwd gevoel van doelgerichtheid en zelfbewustzijn de wereld tegemoet te treden.


Tijdens traject Route 66 leren nieuwetijders een eigen ritme creëren bijvoorbeeld in de belevingstuin of creatieplaats, waar we werken met natuurlijke, gevonden of hergebruikte voorwerpen, die een uitdaging en prikkeling voor de overwerkte geest biedt. Kijk hier voor een sfeer impressie.

 

Deze krachtplek, het prachtige atelier, onze uitdagende sport- en spel ruimten en de vele meditatieplekken geven ruimte aan hartwerk om zo dichterbij de eigen natuur en de ware aard te te komen. Meer eigen veerkracht, creativiteit en eigenheid van de jongvolwassenen!


Het traject is mens-, natuur bewust en spiritueel georiënteerd. De aanpak en alle kernactiviteiten worden doelbewust toegepast en zijn primair en rechtstreeks gericht op het wegnemen van stressoren en het bevorderen van eigenwaarde en natuurlijk evenwicht. Het traject duurt maximaal 66 dagen omdat het denkbrein - de cognitieve herstructurering - minimaal 8 weken tijd nodig heeft om tot verandering te komen.


Binnen deze natuur-spiritueel gerichte aanpak leggen wij de nadruk op welzijn: herontdekking van de eigen kracht en de ware identiteit. Doel van de aanpak is om tijdens het traject het Zelf te ont-wikkelen, zelfredzaamheid te bevorderen om sterk op eigen benen te staan in deze maatschappij.


Gedurende het 66 dagen traject werk je bewust aan vier basis hoekstenen/pijlers: mens en natuur, ervarend leren, bewustwording MBCT en inclusiviteit. Binnen deze pijlers ontdek je in zeven fasen jouw ontplooiingskansen door: herontdekking – verwondering – verbinding – creatie – vormgeving (regisseren/acteren)– integratie en transformatie.Je ontdekt vanuit jouw eigen ervaring wat op het randje van kracht en TALENT ligt

 


“Je bent niet wat je denkt,
je bent hoe je denkt”

  • Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent, welke eigenheden je effectief kunt inzetten om jouw leven te verbeteren en hoe je onderliggende talenten kunt stimuleren om in eigen kracht en waarde dit in te zetten en uit te voeren?
  • Voel jij sterk de behoefte om geestelijk en fysiek tot rust te komen in een natuurrijke omgeving en een gezond klimaat?
  • Voel je dat het innerlijk tijd is om oude zaken aan te kijken, op te ruimen en te werken aan nieuwe krachten?
  • Ben jij eigenwijs genoeg om een punt te zetten achter je oude leven en op avontuur en onderzoek te gaan naar eigen krachten en eigen wijzen?
  • Voel je net als ons sterk de behoefte om te werken aan een betere wereld?
  • Zie jij ook dat verandering echt bij ons Zelf begint en er een innerlijke transformatie nodig is om anders te leren denken en doen?
  • Ben jij bereid om hieraan te werken op een prachtige plek in de bergen van Gran Canaria?
  • Wil je los komen van moetens en dagelijkse internet prikkels en weer op adem komen in een natuurrijke omgeving?


Ben je bereid om 66 dagen intern, intensief te investeren in jezelf en je toekomst, dan ben je bij ons op de juiste plek. Spreek je dit aan en wil je meer weten, schrijf ons per email of vul het formulier in. Wij staan je graag persoonlijk te woord!

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn